Poczuj wewnętrzną moc, rozpal swój wewnętrzny ogień, obudź swoją energię życia ... praca z mądrością ciała, intuicją, oddechem, z transformującą mocą tańca, z tantrycznymi technikami oddechowymi, Ruchem Autentycznym
Zapraszam na jednodniowy warsztat pracy z ciałem w poszukiwania źródła swojej wewnętrznej mocy zakorzenionej w ciele.
Gdzie czuję swoją wewnętrzną moc?
Co jest moim niezależnym źródłem mocy?
Co wzmacnia moją wewnętrzną moc?
Jak czuję moje ciało?
Czy słyszę potrzeby swojego ciała?
Jak mogę zakorzenić w ciele moje poczucie wewnętrznej mocy?
Metody pracy z ciałem podczas warsztatu:
Ruch Autentyczny – to metoda, którą zapoczątkowała Mary Whitehouse w 1950 r. RA bada relację pomiędzy poruszającym się, a świadkiem, pomiędzy patrzeniem, a byciem widzianym.
Taniec - pomaga skontaktować się ze źródłem naszej wewnętrznej mocy, dzięki temu tańcząc możemy wzmacniać intencję tego co dla nas ważne w życiu, możemy wytańczyć swoje marzenia, realizować siebie w pełni i po prostu być sobą.
Medytacja Święta Ziemia – pomaga zakorzenić się w poczuciu, że żyjemy na planecie Ziemia, poczuć z nią kontakt i wsparcie Ziemi
Medytacja Kundalini według Osho - pomaga obudzić źródło naszej wewnętrznej mocy, naszej energii seksualnej, energii życia
Psychogimnastyka – ćwiczenia podczas których uwalniamy emocje
Tantryczne techniki oddechowe (inspiracje zaczerpnięte od Zosi i Dawida Rzepeckich
Wszelkie informacje pod numerem telefonu:
510 774 727
Zgłoszenia na warsztat proszę przesyłać do czwartku 6.02.14 na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Ilość miejsc ograniczona.
Termin: 8.02.2014 (sobota)
Godziny: 9.00 - 18.00
Miejsce: 3 Piętra
ul. 28 Pułku Strzelców Kaniowskich 71/73
Koszt: 70 zł
zdjęcie zrobione podczas warsztatów u ZosiaiDawid Rzepeccy www.tantralove.eu